Skip to content

KLERENZOOI X STICHTING KRINGLOOP ZWOLLE: zondag 23 april a.s.

 

Zondag 23 april, tijdens de week van de Tweedehands Textiel organiseert Klerenzooi een nieuwe editie van hun befaamde closet sale rond onze winkel aan de Nieuwe Veerallee! Terwijl Klerenzooi plaats vindt onder de overkapping en op de parkeerplaats achter de winkel, openen wij onze winkel voor iedereen die langs wil komen.

Zet dus zondag 23 april in je agenda om rond te kijken in de items van de marktkraamhouders van Klerenzooi én om rond te snuffelen in onze winkel. Naast de kringloopwinkel is ook onze Schatkamer geopend. Restaurant Deksels zorgt voor een speciaal Klerenzooi-menu én uiteraard voor lekkere koffie en thee.

De closet sale vindt plaats bij onze winkel aan de Nieuwe Veerallee, van 12.00 uur tot 16.00 uur. De winkel is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Klerenzooi biedt ruimte aan 50 verkopers. De tickets voor deze plekken worden verkocht via de organisatie van Klerenzooi zelf. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Kijk dan op de Instagram van Klerenzooi: instagram.com/klerenzooizwolle

Wij hopen zondag de 23e te zien! De entree is gratis, zowel voor de winkel als voor de closet sale!

Dit vind je misschien ook leuk...