Skip to content

Onze services

Stichting Kringloop Zwolle is in de gemeente Zwolle de belangrijkste spil in de circulaire economie. Dit betekent dat wij alle herbruikbare spullen hun waarde laten behouden door deze verkopen in onze winkel of door deze te recyclen tot nieuwe grondstoffen. Hiervoor is ons innamepunt geopend in Zwolle-Zuid (Nieuwe Deventerweg 6). Ben je zelf niet in de gelegenheid bent om herbruikbare spullen te brengen? Dan kunnen wij dit ophalen. Maak hiervoor een afspraak via onderstaande knop.

Herbruikbare spullen – gratis opgehaald

Onze gratis ophaaldienst haalt herbruikbare goederen thuis bij je op. Hiervoor kan je online een afspraak inplannen, via ons online plansysteem. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Ons klantcontactcentrum is elke werkdag van 8.30 uur tot 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 038 – 422 06 06.

Dit zijn de voorwaarden van onze gratis ophaaldienst:
• Alle op te halen goederen klaarzetten op begane grond, achter de eerste deur in huis.
• Zorg dat grote of zware artikelen draag- en hanteerbaar zijn.

• Kleingoed en kleding verpakken in zakken of dozen.
Wij werken volgens een vastgesteld innamebeleid. Onze chauffeurs beslissen welke goederen hierbij horen.
• Producten die niet herbruikbaar zijn kunnen opgehaald worden door onze samenwerkingspartner ROVA.
• Zet geen goederen op straat.

Voor wie is de gratis ophaaldienst?
I
nwoners van de gemeente Zwolle, Haerst, Windesheim en Wythmen. kunnen van onze service gebruikmaken. Inwoners van buiten gemeente Zwolle zijn van harte welkom op goederen aan te bieden bij ons innamepunt bij onze vestiging in Zwolle Zuid.  

Bezorgservice in gemeente Zwolle
Wij bieden ook bezorgservice aan. Aankopen uit de winkel bezorgen wij aan inwoners van gemeente Zwolle voor €15 per bezorging.
• Bezorging wordt afgerekend bij aankoop het te bezorgen product.
• Onze bezorgers leveren goederen af tot de voordeur.