Gratis halen

Onze gratis ophaaldienst haalt herbruikbare goederen op bij u thuis. U kunt bellen met 038-4220606 tijdens kantooruren, of aan de balie in een van onze winkels een afspraak maken om uw afgedankte goederen door ons te laten ophalen.

Onze ritten vinden plaats op maandag tot en met vrijdag. Het moment waarop we langskomen is afhankelijk van de dag en de wijk waarin u woont, ’s ochtends tussen 8.30 uur en 11.30 uur of ’s middags tussen 12.30 uur en 15.30 uur.

Wanneer u een afspraak maakt, zal gevraagd worden welke en hoeveel goederen we komen ophalen bij u thuis. Houdt u alstublieft rekening met de volgende voorwaarden:

  • Alle goederen alstublieft op begane grond niveau aanbieden, behalve wanneer er een lift aanwezig is die groot genoeg is.
  • Grote goederen zoals grote kledingkasten graag demonteren, indien nodig voor transport.
  • Kleingoed en kleding graag verpakken in zakken of dozen.
  • Geen goederen op straat zetten alstublieft.
  • Onze chauffeurs beslissen uiteindelijk of ze iets mee nemen of niet. Nemen wij het niet aan, dan kunt u het laten ophalen door de ROVA.

Wie kan een beroep doen op de gratis haalservice?

Inwoners van de gemeente Zwolle, Wijhe, Hattem, Haerst, Windesheim, Wythmen en Herxen kunnen van deze service gebruikmaken. Woont u nou buiten dit gebied en wilt u uw goederen aan de Stichting Kringloop Zwolle aanbieden dan kunt u ze zelf tijdens onze openingstijden komen aanbieden in onze winkels. Of u kijkt op www.kringloopwinkels.nl voor een kringloopwinkel bij u in de buurt.

Wat kunt u aanbieden aan de Stichting Kringloop?

Alles wat geschikt is voor hergebruik nemen wij mee. Voor meer informatie kunt u op deze site kijken bij innamebeleid en afval of vraagt u het een van onze medewerkers. Onze chauffeurs beoordelen ter plekke of ze de goederen wel of niet mogen meenemen.

Als u afval heeft kunt u dat kwijt bij de ROVA.

Bezorgservice

Het is mogelijk om de door u gekochte goederen te laten bezorgen. Wij bezorgen in Zwolle, Wijhe, Hattem, Haerst, Windesheim, Wythmen en Herxen.

Bezorgen is bij een aankoopbedrag van € 100,- of meer gratis, beneden dit bedrag zijn de kosten € 15,00 per aflevering. Voor extreem zware artikelen zoals piano’s vragen we € 30,00 per aflevering. Betaling direct bij aankoop in de winkel.

Wij leveren de goederen af op de begane grond. Dit geldt ook voor hoogbouw tenzij een lift aanwezig is waar de goederen in passen. Piano’s bezorgen we tot aan/achter de voordeur.