Skip to content

Madeleine: “Altijd super leuk als de gasten tevreden zijn!”

 

In Deksels werden er afgelopen weken twee besloten lunches georganiseerd. Onze collega Madeleine werkt in de lunchroom en vertelt enthousiast hoe de twee lunches precies in hun werking gingen.

“Op vrijdag 29 september hadden we bij Deksels een besloten lunch voor de burgemeester en gemeenteraad. Bij binnenkomst werden ze verwelkomt door stagiaire Marit met een kleurige mocktail. In de keuken werd er hard gewerkt aan de lunch door Jos, Marc en onze stagiair Runghtiwaar. Vervolgens werd er de lunch op buffet wijze gepresenteerd, het zag er geweldig uit. Ze hadden verschillende broodjes, o.a. met brie, geitenkaas, humuswrap. Ad hoc heeft Marc nog twee veganistische broodjes gemaakt. De lunch werd afgesloten met koffie/thee met huisgemaakte taart. We kregen complimenten voor de lunch en gastvrijheid, altijd super leuk als de gasten tevreden zijn.

Op 10 oktober volgde er weer een besloten lunch. Nu voor de sociale wijkteams uit Zwolle. Dit startte al op tijd om 9.00 uur met koffie en thee. In de pauze konden ze genieten van koffie en thee met natuurlijk huisgemaakte stukjes taart. Na de presentaties volgde er een lunch gemaakt door Marc, Marit en Nick. Het werd weer in buffetstijl gepresenteerd. Verschillende broodjes met o.a. brie, walnoot en honing, humus radijskiem alfalfa, wraps , mosterd- en pompoensoep, saucijzenbroodjes en een heerlijke frittata (spontaan idee van Marc, maar die gingen het snelst op).

Ook hier vlogen de complimenten ons om de oren. Het grootste compliment was toch wel dat een paar nog vroegen om ‘een broodje voor onderweg’. Ik vind het zelf altijd ontzettend leuk om zoiets te doen. Het is een gezellige drukte met blije mensen. Ik hou ervan!

Groetjes, Madeleine”

—–

In Lunchroom Deksels werken naast onze medewerkers onder andere stagiaires, vrijwilligers én in het speciaal mensen met Alzheimer. Zij volgen een persoonlijk werk-/leertraject waardoor iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen.

We zijn super trots dat zo’n divers team helpt om belangrijke groepen te ontvangen zoals de gemeenteraad en de sociale wijkteams van Zwolle. We laten zo een goed visitekaartje achter en kunnen real-time laten zien wat de kracht is van onze organisatie met werkbegeleiders. Dank lunchroom Deksels!

Dit vind je misschien ook leuk...