De routebeschrijving naar onze winkels.

Route naar winkels Kringloop Zwolle

Routebeschrijving naar de Nieuwe Veerallee (B).

Vanuit Groningen/Meppel
Volg de snelweg A28, neem afslag Zwolle Centrum, beneden de afslag ga linksaf, en bij de rotonde weer rechts. Bij stoplicht, rotonde en weer een stoplicht rechtdoor aanhouden. Over het spoor direct rechtsaf, tussen Kwikfit en Shellpomp.

Vanuit Amersfoort/Wezep
Volg de snelweg A28, neem afslag Zwolle Zuid, op de rotonde rechtsaf, bij het tweede stoplicht linksaf, richting Centrum. Laatste afslag voor het spoor linksaf meteen aan de rechterkant tussen Kwikfit en Shellpomp.

Vanuit Deventer
Volg de IJsselallee richting Amersfoort, neem de 6e afslag rechts richting Centrum, laatste afslag voor het spoor linksaf meteen aan de rechterkant tussen Kwikfit en Shellpomp.

Routebeschrijving naar de Nieuwe Deventerweg (A).

Vanuit Groningen/Amersfoort
Volg de snelweg A28, neem afslag Zwolle Zuid. Vanuit Groningen, neem de rotonde drie-kwart rond, vanuit Amersfoort, ga rechtsaf. 4e stoplicht rechts (richting Ittersum), 1e stoplicht links en dan is het bijna direct aan de rechterkant.

Vanuit Deventer
Volg de IJsselallee richting Amersfoort, neem de 2e afslag links (richting Ittersum), 1e stoplicht links en dan is het bijna direct aan de rechterkant.

 

Openingstijden:  
ma. 12.00 / 18.00
di. / vr. 10.00 / 18.00
do. 10.00 / 21.00
za. 10.00 / 17.00

Een kijkje in de winkels

Via Google Maps is er nu ook de mogelijkheid een kijkje te nemen in de winkels van Kringloop Zwolle.