Onze winkels

In de winkels aan de Nieuwe Veerallee en aan de Nieuwe Deventerweg (Zwolle-Zuid) vindt u een verrassend uitgebreide keus aan goede kleding, huisraad, meubilair, gasfornuizen, radio’s, tv-toestellen, audio-apparatuur, computers, printers, boeken en nog veel meer. De winkels zijn er voor iedereen, voor jong en oud. Van de kamerbewoner die op zoek is naar een betaalbaar bankstel tot de verwoede verzamelaar die het laatste ontbrekende stuk wil toevoegen aan zijn collectie. Het loont de moeite, om te komen kijken!

Foto-impressie van onze winkels

Kringloopwinkel Zwolle Zuid
Kringloopwinkel aan de Nieuwe Deventerweg.
Kringloop Zwolle aan de Nieuwe Veerallee
Kringloopwinkel aan de Nieuwe Veerallee.
 

Een kijkje in de winkels

Via Google Maps is er nu ook de mogelijkheid een kijkje te nemen in de winkels van Kringloop Zwolle.

Restaurant Deksels

Mocht u zin hebben in een drankje, of trek hebben in een hapje, in onze winkel aan de Nieuwe Veerallee is ons restaurant Deksels gevestigd. Een leuk detail van ons restaurant is dat veel van het meubilair en van de aankleding te koop is.

Minder afval, meer hergebruik

Al ruim 35 jaar werkt de Stichting Kringloop Zwolle er actief aan mee om de hoeveelheid gestort of verbrand afval te minderen, door (her)bruikbare spullen in te zamelen en voor schappelijke prijzen weer te verkopen. Ieder jaar halen de medewerkers ruim 1,4 miljoen kilo aan goederen op. Bijna 86% hiervan wordt op de een of andere manier hergebruikt.