Skip to content

Textielsorteercentrum Zwolle

Welkom in het Textiel Sorteer Centrum. In ons sorteercentrum wordt alle gedoneerde textiel verwerkt. De textiel wordt hier zorgvuldig gesorteerd op kwaliteit en vervolgens gescheiden. Alles wat goed is voor de verkoop krijgt een prijsje en komt in onze winkels. Met de producten die niet goed genoeg zijn voor verkoop wordt er gezocht naar andere oplossingen zoals recyclen van denim door @studiomullland of hergebruik van dekbedden door @Duckydons. Zo dragen wij een steentje bij aan verkleinen vd afvalberg en vergroten vd circulaire economie. Dit doen we met enthousiaste collega’s en vrijwilligers!

Neem vooral een kijkje achter de schermen

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten