Skip to content

Wij gaan weer open!

Goed nieuws, want vanaf woensdag 3 maart gaan onze deuren voorzichtig open en kunnen we onze klanten weer verwelkomen. Wel met een aantal beperkingen maar het is een mooie stap in de goede richting. Onze winkels zijn er helemaal klaar voor en achter de schermen is er hard gewerkt. Er zijn winkels geverfd en opnieuw ingericht en we zijn trots op het mooie resultaat.

Bezoekers kunnen online een afspraak maken via een digitale agenda. Elke winkel heeft een eigen agenda. Per bezoek kan er maximaal 30 minuten gewinkeld worden. Aan bezoekers vragen wij om alleen te komen en de afstandsregel goed in acht te nemen. Zo kan iedereen ons met een veilig gevoel bezoeken.

Is er geen plek meer vrij in je favoriete winkel? Neem dan vooral ook eens een kijkje op de website van ons andere label; Noggus& Noggus of bezoek onze Marktplaats.

We hebben goede hoop dat we later in de maand meer bezoekers mogen ontvangen. Daarom hebben we de digitale agenda’s in eerste instantie geopend tot en met 20 maart.

Wij hopen dat je net zo blij bent met dit bericht als wij en zien je graag in een van onze winkels.

Hieronder kan je op de winkel klikken en kom je op de reserveringsagenda. 

Er is al grote belangstelling, waardoor het kan zijn, dat alle tijden al bezet zijn. Hierdoor kunt u voor dat moment geen afspraak maken. Zijn er nog tijden vrij en lukt het toch niet om online te reserveren neem dan tijdens kantooruren contact op met de planafdeling in Zwolle, zij kunnen jou verder helpen met het reserveren.
038- 422 06 06

Tot ziens!

Nieuwe Deventerweg

Nieuwe Veerallee

038-4220606

Tijdens kantooruren 8:30-12:00

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten