Skip to content

Medewerker Bedrijfsbureau (24 uur)

Wat houdt het werk in:

Als Medewerker BB ondersteun en adviseer je de directeur van Stichting Kringloop Zwolle en Stichting Noggus & Noggus en de bedrijfsleiders in de breedste zin van het woord.

Daarnaast coördineer je projecten, die binnen de stichtingen worden opgestart. Tevens coördineer je het administratieve deel van de vervoersplanning. Je wordt preventiemedewerker van de Stichting Kringloop Zwolle en je bewaakt de ARBO binnen beide Stichtingen. Je bent aanspreekpunt en coördinator facilitaire zaken, waaronder ook ICT valt. Je bewaakt werkprocessen en draagt zorg dat het handboek up to date is. Zodat we blijven voldoen aan het Keurmerk van de Branchevereniging Kringloop Nederland.

Bij de functie behoren activiteiten als het ondersteunen van de ontwikkeling van het strategisch beleid, het ondersteunen bij het ontwikkelen en bewaken van huisvestingsplannen, het ontwikkelen en bewaken van een uniform inkoopbeleid en het ontwikkelen en bewaken van een uniforme transportdienst.

Meer info

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten