Skip to content

Veiling November

Veiling november 2020

We hebben opnieuw wat veilingartikelen in de linker-etalage van winkel Veerallee geplaatst. Bieden kan via een formulier, verkrijgbaar bij de kassa in onze winkel aan de Nieuwe Veerallee 12, of via een MAIL aan ecornelisse@kringloopzwolle.nl tot uiterlijk zaterdag 17:00 uur. Graag het kavelnummer, uw bod, uw naam en telefoonnummer vermelden. De hoogste bieders worden gebeld op maandag 9 november tussen 10:00 en 18:00 uur. De stand wordt op het bord in de winkel bijgehouden, en 1 x per week op de site www.kringloopzwolle.nl Gelieve NIET te bieden via Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten