Skip to content

Lock Down

De winkels zijn tot en met 18 januari gesloten. Onze innamepunten zijn vanaf 21 december tot en met 2 januari gesloten. Hierna gaat het innamepunt aan de Nieuwe Deventerweg weer conform reguliere tijden open. We zijn altijd dankbaar voor uw donaties. Omdat onze winkels nu echter gesloten zijn, is er geen doorstroom. We vragen u daarom om uw spullen zoveel mogelijk op te slaan en deze pas na 18 januari weer bij ons te brengen. Dit geldt ook voor artikelen die wij bij bij u thuis kunnen komen ophalen. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten