Skip to content

Nationale Kringloopdag; geen veiling, wel bieden op artikelen

Dit jaar zal er tijdens Nationale Kringloop Dag (10 oktober 2020) wegens Corona helaas géén evenement met veiling georganiseerd worden in onze winkel aan de Veerallee.

Wél zijn er mooie artikelen binnengekomen waar we onze klanten toch de mogelijkheid willen geven, een bod uit te brengen. Dit kan vanaf woensdag 9 september! De artikelen staan uitgestald in de etalage van de vestiging Nieuwe Veerallee 12, en zijn deels ook te bekijken op deze site en op het facebookkanaal van Stichting Kringloop Zwolle. (www.Facebook.com/KringloopZwolle).

Tot in de week vóór Nationale Kringloopdag kan worden geboden worden op deze mooie artikelen. Deze artikelen worden dan aan de hoogste bieder verkocht op de dagen 5,6,7,8,9, en 10 oktober. U kunt bieden via de messenger knop op Facebook, het mailadres ecornelisse@kringloopzwolle.nl óf via een strookje dat verkrijgbaar is bij de kassa in vestiging Veerallee. Vermeld 1. uw naam, 2. uw telefoonnummer, 3. het artikelnummer, 4. de omschrijving van het artikel en 5. …uw bod…!

Het hoogste bod voor elk artikel wordt elke dag bijgehouden door onze winkelmedewerkers op het grote bord in de winkel! U kunt ook hier de biedingen volgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten