Skip to content

Openingstijden per 12 oktober

Door het oprukkende Corona Virus krijgen we de winkels voordat de klanten komen in Zwolle Zuid, (Nieuwe Deventerweg) niet meer bijgevuld voor 10:00 uur. Vanaf 12 oktober is deze vestiging op maandag tm vrijdag geopend van 12:00 tot 18:00  uur. Zaterdag blijven de openingstijden ongewijzigd. De inname blijft gewoon open van 8:00 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 10:00 toot 17:00 uur..

Het filiaal aan de Nieuwe Veerallee met restaurant Deksels blijft wel gewoon geopend vanaf 10:00 uur en op maandag vanaf 12:00 uur zoals altijd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten