Skip to content

Deksels to Go!

Ons restaurant is weer open en we hebben binnen de RIVM richtlijnen plek voor 25 klanten.

Omdat we weten dat heel veel klanten onze producten waarderen, bieden we nu de mogelijk om onze producten mee naar huis te nemen. Je kan de producten bestellen, voordat je gaat winkelen dan staat het klaar als je uit gewinkeld bent.

Uiteraard kan je ook jouw bestelling per telefoon met ons delen.

Wil je een taart bestellen, dan graag deze een dag van te voren aan ons doorgeven. Dit kan ook per mail.

Onze to go menukaart

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten